Delovni čas:

Pon-pet:  08:30 - 16:30
Tor in Čet: 08:30 - 18:00
Sobota, nedelja, prazniki :  zaprto

Pon-pet:  08:30 - 16:00
Sobota, nedelja, prazniki : zaprto

Avtodomi: +386 (1) 583 80 35
Počit. prikolice: +386 (1) 583 80 34
Rezervni deli: +386 (1) 583 80 36
Servis: +386 (1) 583 80 32
Kamp oprema: +386 (5) 909 94 91

Pogoji poslovanja

Varstvo osebnih podatkov

CARAVAN spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Upravljavec osebnih podatkov, ki jih obiskovalec spletnih strani CARAVAN (v nadaljevanju “obiskovalec”) vpiše znotraj te spletne strani je podjetje CARAVAN, d.o.o., Cesta ljubljanske brigade 9, 1000 Ljubljana, matična številka: 5288002 (v nadaljevanju tega besedila “upravljavec”). Upravljavec osebnih podatkov se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Obiskovalec dovoljuje upravljavcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob prijavi na e-novice ali pa ob pošiljanju e-povpraševanja, ko vpiše svoje osebne podatke na spletni strani caravan.si, za namene obveščanja o storitvah, produktih in novicah povezanih s CARAVANom.

Obiskovalec izjavlja in potrjuje, da je seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj v skladu z določbami 29., 30., 31., 32. in 33. Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) – Uradni list RS, št. 94/ 2007. Izjavlja tudi, da je seznanjen z dejstvom, da je posredovanje podatkov prostovoljno ter da v primeru, če podatkov ne bo posredoval, upravljavec ne bo izvedel funkcije, ki je pogojena z vpisom the podatkov. Privoljenje lahko obiskovalec kadarkoli prekliče z obvestilom o prenehanju uporabe njegovih osebnih podatkov na naslov info@caravan.si.


Piškotki

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje CARAVAN d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje CARAVAN d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Splošni pogoji poslovanja SMS obveščanja

Ta pravila določajo način delovanja storitve »CARAVAN d.o.o.«. Ponudnik storitve je 12media d.o.o., Komenskega ulica 36, 1000 Ljubljana, matična številka 2091682, davčna številka SI99968665 v sodelovanju s Sedem d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 1236 Trzin ter organizatorjem storitve CARAVAN d.o.o., Cesta Ljubljanske brigade 9, 1000 Ljubljana. Za tehnično delovanje storitve in reševanje reklamacij odgovarja Sedem d.o.o.

Opis storitve

Namen storitve je promocija storitve CARAVAN. Člani SMS SKUPNOSTI bodo udeleženi v nagradnih žrebanjih in ostalih akcijah CARAVAN d.o.o. Uporabniki se lahko včlanijo tako, da pošljejo sms s ključno besedo CARAVAN na 3131, ali je podal svoje podatke organizatorju.

Uporabnik, ki se je prijavil na obveščanje, prejme brezplačno SMS sporočilo za potrditev splošnih pogojev, ki jih potrdi tako, da na kratko številko 3131 pošlje DA in  svoje podatke. Splošni pogoji so objavljeni na www.caravan.si. V kolikor uporabnik na kratko številko 3131 pošlje SMS sporočilo DA in svoje podatke, prejme brezplačno SMS sporočilo z obvestilom, da je bila prijava na brezplačno sms obveščanje uspešna in kako se lahko odjavi.
Vsak član SMS SKUPNOSTI se lahko kadarkoli odjavi, in sicer tako, da na kratko številko 3131 pošlje SMS s ključno besedo CARAVAN STOP.

Pogoji uporabe storitve so objavljeni na spletni strani www.caravan.si
Storitev traja od 28.3.2018 do preklica.
Cenik SMS sporočil 

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti (Telekom Slovenije,  A1 in Telemach).

Posredovani SMS-i uporabniku s strani servisa iMS: naročniki uporabniki mobilnega omrežja Telekom Slovenije, Debitelovi naročniki in predplačniki / A1 naročniki in predplačniki / Izi Mobil / M-Mobil / Boob/ Telemach. Povratna SMS sporočila, ki jih uporabnik prejme kot član SMS skupnosti, so brezplačna (0,00 EUR).

Ime SMS storitve

Uporaba storitve

Opis dogodka

Ime MT SMS na izpisu pogovorov

Cena v EUR z DDV

IMS

Ključna beseda

Sistemsko sporočilo

Sistemska spo.

0,00

IMS

SMS Poštar

Naročene IMS informacije

 

0,00

  1. Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika

S potrditvenim SMS sporočilom, v katerem uporabnik potrjuje Pravila in pogoje uporabe storitve, se uporabnik strinja, da podjetje CARAVAN d.o.o.  in Sedem d.o.o. posredovane osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, vabil na dogodke organizatorjev in partnerskih podjetij organizatorjev ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Privolitev v zbiranje osebnih podatkov je prostovoljna. Uporabniki imajo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov. Osebni podatki se lahko posredujejo izvajalcem storitve podjetjema Sedem d.o.o. in 12media d.o.o.

  1.  Mobilna SMS skupnost CARAVAN

Uporabniki, ki sodelujejo s poslanim SMS-sporočilom, bodo včlanjeni v brezplačno SMS skupnost CARAVAN , kar pomeni, da bodo prejemali koristna obvestila in informacije o akcijah, novostih ipd. Uporabnik te storitve bo prejel največ 4 SMS-sporočila mesečno, sporočilo pa bo vedno vsebovalo koristno informacijo. Vsak član se iz SMS-skupnosti lahko kadarkoli odjavi, tako da na številko 3131 pošlje SMS-sporočilo z vsebino CARAVAN STOP. Povratna SMS-sporočila iz SMS skupnosti (obvestila o nagradni igri, koristne informacije o spremljevalnih akcijah) so za uporabnika brezplačna. 

Poslana SMS-sporočila se obračunavajo po ceniku vašega mobilnega operaterja.

  1. Splošni pogoji sodelovanja

Z včlanitvijo v CARAVAN se šteje, da se uporabnik strinja s temi pogoji uporabe storitve. Storitev lahko uporabljajo uporabniki naslednjih mobilnih omrežij: Telekom Slovenije, Telemach, A1, Izi Mobil (ponudnik komunikacijske poti je Telekom Slovenije), M mobil in Boob (ponudnik komunikacijske poti je A1), Debitel (ponudnik komunikacijske poti je Telekom Slovenije).

Reklamacije in pomoč:

Sedem d.o.o.

Telefon: 08 200 12 81

Email: info@sedem.biz 

Delovni čas reševanja reklamacij: ob delavnikih od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00

 

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV: 

Politiko varstva osebnih podatkov podjetja CARAVAN d.o.o. si preberite tukaj!