Delovni čas:

Pon-pet:08:30 - 16:30 Četrtek: 8:30-18:00
Sobota, nedelja, prazniki :   zaprto

Pon-pet: 08:30 - 16:00
Sobota, nedelja, prazniki : zaprto

Avtodomi: +386 (1) 583 80 35
Počit. prikolice: +386 (1) 583 80 34
Rezervni deli: +386 (1) 583 80 36
Servis: +386 (1) 583 80 32
Kamp oprema: +386 (5) 909 94 91

Pravila nagradne igre Playhut 11.10.-16.10.2011

Ponedeljek, 11. oktober 2021

Pogoji in pravila nagradne igre

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

 

1. Splošne določbe 

Organizator nagradne igre “Osvoji Playhut”, je  Caravan d.o.o. (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 11. oktobra pa do vključno 16. oktobra 2021 na družabnem omrežju Facebook na naslovu https://www.facebook.com/CaravanCenter.Ljubljana

Nagradna igra ni sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje, prejme organizator nagradne igre.

 

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18. let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri bodo sodelovali vsi, ki se pridružijo Facebook strani https://www.facebook.com/CaravanCenter.Ljubljana ali pa so že pridruženi, ter so izpolnili navodila, ki jih aplikacija zahteva. 

 

3. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

Pravilno odgovori na zastavljeno vprašanje in sodeluj v žrebanju za nagrade. Aplikacija bo izbor objavila na časovnici tvojega Facebook profila. Z pravilnim odgovorom na zastavljeno vprašanje izpolnjuješ pogoje za sodelovanje v nagradni igri.

V soboto , 16.10.2021  se nagradna igra konča in v ponedeljek 18.10.2021 bomo razglasili naključno izžrebane nagrajence, ki bodo prejeli nagrade.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem v aplikaciji strinjajo, da lahko objavimo njihovo ime iz profila s katerim ste sodelovali v nagradni igri, na Facebook strani www.facebook.com/CaravanCenter.Ljubljana, in na spletni strani www.caravan.si . 

 

4. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad

Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani www.facebook.com/CaravanCenter.Ljubljana. Pred izročitvijo nagrad mora organizator s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi prejeti potrebne osebne podatke :Facebook uporabniško ime, ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefonsko številko, davčno izpostavo in davčno številko.

Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča. 

 

Nagrade:

Nagrada se prevzame na sedežu podjetja: CARAVAN d.o.o. Cesta Ljubljanske brigade 9,1000 Ljubljana.  

5. Davki in akontacija dohodnine

 

 

Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja, ki za nagrajence od vrednosti nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi ter nagrajencu pošlje potrdilo o vrednosti nagrade za dohodninsko napoved.

 

 

Organizator bo za ostale nagrade in nagrajence od vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine na podlagi letne dohodninske odločbe je dolžan poravnati prejemnik nagrade sam. Preden se nagrada izroči nagrajencu, mora le-ta organizatorju posredovati natančne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva, naslov, telefonsko številko, davčno izpostavo in davčno številko. Pri nagradah do vrednosti 42 EUR se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika. V skladu z Zakonom o davčnem postopku je nagrajenec tudi za prejem nagrade do vrednosti 42 EUR organizatorju dolžan sporočiti davčno številko. Organizator bo dobitniku nagrade po pošti poslal potrdilo, ki se bo nanašalo na vrednost nagrade in znesek plačane akontacije davka. Vsi dobitniki, ki bodo prejeli obvestilo, so dolžni to napovedati v svoji dohodninski napovedi. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami.

 

6. Odgovornost

Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil osebi uporabnika oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje družabnega omrežja Facebook ter posledice nedelovanja, ne glede na razloge nedelovanja. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek medijev obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.

 

7. Pravila nagradne igre

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo www.facebook.com/CaravanCenter.Ljubljana. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na Facebook strani www.facebook.com/CaravanCenter.Ljubljana.  vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.

 

9. Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade in morebitno plačilo akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre oz. neposrednega trženja.

 

Preberi članek

NOVOST - Dethleffs -COCO

Ponedeljek, 12. februar 2018

NOVA DETHLEFFS COCO - presenetila vas bo s svojo lahkotnostjo (le 638 kg).

Prejemnica nagrade za najboljšo inovacijo v letu 2018 v caravaning industriji. Predstavljena na sejmu na Nizozemskem, kjer je bila izbrana za prikolico leta 2018.

Preberi članek

Laika - ogled proizvodnje in seminar

Četrtek, 1. februar 2018

V lanskem letu smo se odločili za nov korak in razširili našo ponudbo z dodatno blagovno znamko avtodomov Laika. 

Da bi vam lahko ponudili znanje na tem področju, smo se odzvali povabilu podjetja Laika in se udeležili dvodnevnega seminarja, ki je potekal na sedežu podjetja Laika v Toskani. 

Preberi članek

Predstavitev nove sezone Brunner kamp opreme

Četrtek, 12. oktober 2017

Predstavitev Brunner - oprema za kampiranje sezona 2018

Proizvajalec Brunner, ki je na trgu prisoten že več kot 58 let nas je , tako kot vsako leto povabil na predstavitev nove sezone na področju kampiranja. 

Prestavljenih je bilo veliko novosti: 
- novi predprostori za kombije, 
- novi šotori za kampiranje
- nove kolekcije posode iz melamina
- nove oblike in izvedbe stolov za kampiranje kot tudi miz
- prevladuje (tako kot pri drugih proizvajalcih) trendovska temna barva pohištva, stolov, miz itd.

Preberi članek

Avtodomi 2018- SunLiving

Četrtek, 31. avgust 2017

Nova linija Sun Living – zasnovana za vas.
Avtodomi in vani za kampiranje linije Sun Living so zasnovani posebej za vas. Popolnoma nova linija avtodomov in vanov za kampiranje, s katerimi so počitnice in konci tedna na kolesih še udobnejši in lastništvo še preprostejše. Nove inovativne zamisli za novo generacijo uporabnikov, ki predstavljajo preoblikovan prostor in zagotavljajo udobje ter praktičnost.

Preberi članek

Laika - jesen 2017 (modelno leto 2018)

Torek, 27. junij 2017

Glede na naše dolgoletne izkušnje na trgu se vam kot trgovec, ki je prisoten na trgu že več kot 25 let (od leta 1989), pokušamo približati z široko ponudbo izdelkov.

Zato smo se odločili in v svojo ponudbo znamk avtodomov in počitniških prikolic (ADRIA, SUNLIVING, DETHLEFFS, SUNLIGHT, KNAUS, WEINSBERG) dodali znamko LAIKA. 

Preberi članek

Avtodomi in počitniške prikolice Knaus 2017

Ponedeljek, 11. julij 2016

Predstavitev nove sezone 2017 - Knaus
 

Preberi članek

Avtodomi in počitniške prikolice Weinsberg 2017

Ponedeljek, 11. julij 2016

Predstavitev nove sezone 2017 - Weinsberg
 

Preberi članek

Avtodomi 2017 - Sunlight

Ponedeljek, 11. julij 2016

Predstavitev nove sezone 2017 Sunlight. 
 

Preberi članek

Avtodomi in počitniške prikolice Adria 2017

Ponedeljek, 11. julij 2016

Predstavitev nove sezone 2017 je potekala v Dolenjskih toplicah 08.07. 2016.

 

Preberi članek

Avtodomi in počitniške prikolice 2017 - Dethleffs

Sreda, 29. junij 2016

Predstavitev nove sezone 2017 je potekala v Isny-ju 13. in 14. 6. 2016. 

 

Preberi članek

Počitniške prikolice 2017 - Dethleffs

Sreda, 29. junij 2016

Predstavitev nove sezone 2017 je potekala v Isny-ju 13. in 14. 6. 2016. 

 

Preberi članek

Članek o Caravan Centru v Nedeljskem dnevniku - 27.04.2016

Torek, 3. maj 2016

Preberite si članek o CARAVAN CENTRU v Nedeljskem dnevniku.  

Preberi članek

Movera katalog 2016

Petek, 15. januar 2016

Zagotovite si svoj brezplačen izvod MOVERA kataloga 2016. 

Preberi članek

Dethleffs in sejem CMT v Stuttgartu – Nemčija

Petek, 15. januar 2016

Vsako leto podjetje Dethleffs predstavlja svoje nove proizvode na večjem sejmu za prosti čas in turizem v Evropi in sicer CMT Stuttgart. Sejem CMT Stuttgart poteka od 16. do 24. januarja 2016.

Njihovi proizvodi so razstavljeni v Hali 1.

Novost, ki je predstavljena na sejmu je model Trend. In sicer Trend A in Trend I.

Preberi članek

CARAVAN 25 let

Sobota, 18. oktober 2014

CARAVAN je praznoval 25. rojstni dan!

V okviru tradicionalne 21. Caravanove karavane  se je odvilo tudi praznovanje 25. letnice uspešnega delovanja podjetja CARAVAN 18.10.2014 v Gostilni LIVADA v Ljubljani.

Preberi članek

Globetrotter XXL A – Idealen avtodom leta 2016

Ponedeljek, 11. januar 2016

VM Media  (Reisemobilist) letno podeljuje nagrade za tiste avtodome, ki se najbolje izkažejo na njihovem testiranjih.

Preberi članek

Movera 25 info show

Sreda, 16. december 2015

Tudi letos smo se (tako kot vsako leto) udeležili Movera Info Showa, ki ga organizira podjetje Movera.

Eden največji dobaviteljev kamp opreme v Evropi....

Preberi članek

MOVER (manevrirni sistem)

Ponedeljek, 30. november 2015

Najboljše in najlepše parcele so pogosto težko dostopne, tla so običajno neravna in ne dopuščajo veliko prostora za manevriranje. Potiskanje prikolice po takšnem terenu je naporno in zahtevno, zato potrebujemo, kar nekaj ljudi, da jo postavimo na želeno mesto.

Manevrirni sistem vam to omogoča z eno samo osebo preko daljinskega upravljalnika, natančno in varno na vsakem terenu, brez potiskanja počitniške prikolice.

Preberi članek

Dethleffsova počitniška prikolica

Četrtek, 12. november 2015

Najbolj znani oblikovalec na Nizozemskem je oblikoval  Dethleffsovo počitniško prikolico. "Minimalistična, močna in čista" - s temi tremi pridevniki, opisujejo najbolj znani Nizozemski notranji oblikovalci prve osnutke počitniških prikolic s predprostori, ki jih je oblikoval Jan des Bouvrie.

Preberi članek

KNAUS na sejmu v Duesselforfu 2015

Sreda, 2. september 2015

KNAUS je na  svojem razstavnem prostoru na  tredicionalnem avgustovskem sejmu avtodomov in prikolic v Duesseldorfu predstavil novo verzijo lažje konstrukcije avtodomov za družino Sky Traveller. To je popolnoma nov inovativen koncept , s katerim so omogočili, da je priljubljeni alkoven avtodom postal precej lažji in kot tak je zelo zanimiv za ponudnike storitev najema počitniških vozil.  Poleg Sky Travellerja je Knaus prenovil tudi družino srednjega razreda SUN TI, ki je zdaj lepša, lažja in cenejša.  Optmimizirana zasnova notranjosti privlači pogleda in razvaja s prijetno atmosfero.

Preberi članek

Adria Mobil v Duesseldorfu 2015 presenetila z novostmi

Petek, 28. avgust 2015

ADRIA na sejmu v Duessledorfu spet presenča

Kot vsako leto je tudi konec avgusta 2015 potekal  tradicionalni in največji sejem avtodomov, prikolic in kamp opreme. Slovesnki proizvajalec Adria Mobil je predstavil 2 novosti , ki predstavljata nov zagon ob 50.letnici delovanja podjetja.

Preberi članek

Weinsberg v Duesseldorfu 2015

Petek, 21. avgust 2015

Weinsberg, proizvajalec avtodomov in prikolic nižjega cenovnega razreda, je avgusta na tradicionalnem sejmu avtodomov in prikolic v Duesseldorfu predstavil popolnoma prenovljeno družino kompaktnih avtomov CaraCompact.  Okretni polintegrirani posebnež ima izboljšan avtomobilski videz in optimiziran notranji koncept.  Osnovni model je na voljo že od 39.835 EUR.  Weinsberg je del skupine KNAUS.

Preberi članek

Dethleffs ponuja udobje za štirinožne prijatelje

Sreda, 19. avgust 2015

Dethleffs, znani proizvajalec avtodomov in prikolic, je kot prvi serijsko ponudil poseben element v okviru sedežne garrniture, kjer se lahko štirinožni hišni ljubljenčki, psi ali mačke, udobno namestijo med vožnjo, hkrati pa ta ima element tudi poseben varnostni pas, ki štirinožnega prijatelja med vožnjo varuje. Na ta način se kuža ali muca prevažata udobno in varno, kot ostali člani družine.

Preberi članek

ADRIA Silver Collection

Ponedeljek, 10. avgust 2015

Adria praznuje 50 let s predstavitvijo novih, jubilejnih modelov iz ponudbe Silver Collection. Z novo omejeno ponudbo Silver Collection predstavlja svoja najbolje prodajana vozila in oblike.

Vsa vozila iz ponudbe Silver Collection se ponašajo z novo srebrno zunanjostjo, posebnimi vzorci, oblikovanimi ob petdesetletnici podjetja, in številnimi dodatnimi funkcijami z dodano vrednostjo, ki so na voljo brezplačno.

Ponudba vključuje avtodoma Twin 600 SPT Titan in Matrix, prikolici Adora in Altea s posebnimi oblikami in z dodatno opremo. Modeli iz ponudbe so na voljo letos, specifikacije izdelkov, oblike in razpoložljivost se bodo razlikovali glede na trg.

Preberi članek

30.000 avtodomov Sunlight

Petek, 3. julij 2015

Sunlight, hčerinsko podjetje firme Dethleffs (Capron), je oznanil, da je proizvedel že 30.000 avtodomov Sunlight.

Preberi članek

Dethleffs avtodomi v Formuli 1

Ponedeljek, 22. junij 2015

Nico Hülkenberg in Sergio Perez, voznika ekipe SAHARA Force India, ki sodeluje v Formuli 1, sta od Dethleffsa dobila vsak svoj Globetotter XL I, kot pomožno vozilo za vse dirke v Evropi.

Preberi članek

Sealander-prikolica dvoživka

Ponedeljek, 8. junij 2015

Sealander je zanimiv amfibijski serijski izdelek, ki je  počitniška prikolica, ki se lahko prelevi tudi v plovilo…

Preberi članek

ADRIA 50 let

Ponedeljek, 1. junij 2015

Novomeška Adria Mobil, d. o. o., eden največjih evropskih proizvajalcev vozil za prosti čas, obeležuje 50. obletnico obstoja blagovne znamke Adria. V počastitev visokega jubileja je tovarno danes obiskalo več kot 350 Adriinih distributerjev in trgovcev iz številnih evropskih držav, vodstvo družbe pa je pripravilo tudi mednarodno novinarsko konferenco. Na njej so predstavili ključne zgodovinske mejnike, vezane na blagovno znamko Adria, poslovanje družbe Adria Mobil danes, premierno pa je mednarodni javnosti predstavljena tudi nova produktna sezona 2016.

Preberi članek

Brunner-naš partner

Torek, 5. maj 2015

BRUNNER je vodilno italijansko podjetje za področje izdelkov za prosti čas.  Dobro poznan tudi v Sloveniji, za kar je precej zaslužno tudi podjetje CARAVAN, ki z BRUNNERjem odlično poslovno sodeluje in že več kot 15 let prodaja njegove izdelke v svoji maloprodajni trgovini.

Preberi članek

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Caravan d.o.o.